Imatge <b>Surime</b>

Surime

En Surime podrà perdonar? Una història d'aprenentatge vital protagonitzada per un cranc i una nena amb cançons originals de Pentina el Gat.

Imatge <b>Pista, si us plau!</b>

Pista, si us plau!

Boogaloo i un coet, la millor combinació possible per fer la millor festa a qualsevol racó. Ballareu, cantareu i jugareu, que més voleu?

Imatge <b>Euphôria!</b>

Euphôria!

El concert familiar més enèrgic, sensible i divertit ha arribat a la vostra ciutat. Música per tota la família, grans i petits, perquè la cultura i la música ens curen.

Imatge <b>Balambambú</b>

Balambambú

A wamba balouba BALAMBAMBÚ. Així comença el nou espectacle d’animació de la Pentina, i no us penseu que hi haurà moments més relaxats, no...

Imatge <b>Vers</b> per on

Vers per on

Veurem si els Pentina el Gat són capaços de reconstruir el llibre de poemes de la Núria i amb la seva música i les seves cançons convertir-lo en el primer concert de poesia pop: Vers per on.

Imatge Corre, <b>Trufa</b>!

Corre, Trufa!

Quatre músics i actors us explicaran aquesta aventura fantàstica de la mà de cançons molt melòdiques i ritmes i estils molt variats. L’escenografia creativa i la gran diversitat d’instruments musicals ens transportaran a una atmosfera a estones màgica i a estones molt divertida.

Imatge Històries de <b>Jazz</b>

Històries de Jazz

La Harpo’s Band és el quintet de jazz que amenitza les nits d’un club anomenat “Black Perry”, a Chicago. Aquest és el punt de partida en el que cinc músics (saxo, trompeta, piano, contrabaix, piano i bateria) interpreten un repertori on repassen diferents estils significatius de la història del jazz: el blues, el dixieland, el swing, el be-bop, el latin-jazz i la fusió.

Imatge La <b>Harpo's Band</b> surt al carrer

La Harpo's Band surt al carrer

La banda musical que sempre hagués somiat en Harpo Marx, ara, pels carrers de pobles i ciutats, acompanyada d’un mestre de cerimònies especial.

  • Imatge Concerts i animació

    Concerts i animació

  • Segueix-nos a les xarxes socials

    Estaràs sempre informat dels nous espectacles, actuacions i nous discos que anem publicant. Segueix-nos i estigues connectat amb nosaltres!